Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Jornt en Remy delen een fascinatie voor de werking van het onderbewustzijn. Op donderdagavond 11 november spelen ze, als finissage van de expositie Van Hier & Verder, in de LocHal 'Dreamscape' een stuk waarin zij zich laten inspireren door ervaringen uit hun eigen dromen. Het publiek wordt meegenomen in live muziek en live animatie.

Afbeelding: gedeelte werk Remy Neumann - Puhpowee ( dialogue between a cicade, a rock and mycelium)

meer over de makers

Jornt Duyx (1993, Heerlen) is componist, multi-instrumentalist, producer en sound engineer. Door zijn achtergrond in muziektechnologie te combineren met het bespelen van meerdere instrumenten, zoals (bas)gitaar, drums en keyboard, verkent hij dwarsverbindingen tussen uiteenlopende stijlen en genres. Lees meer over Jornt

Remy Neumann (1988, Geleen) is beeldend kunstenaar. Hij maakt schilderijen die de kijker lokken met felle kleuren en intrigerende beelden, maar onder de huid van zijn werk schuilt altijd een schaduwzijde. Lees meer over Remy

 

programma

20.00 – inloop

20.15 – performance ‘Dreamscape’

20.45 – borrel

Toegang voor deze bijeenkomst is gratis. Meld je hieronder wel even aan. Toegang is alleen mogelijk met vertoning van een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs.

Ook interessant!

Heb je interesse in talentontwikkeling of wil je je laten inspireren door talentvolle makers? Op 30 september en 14 oktober organiseren we twee Talent Talks. Drie makers geven tijdens een interview een kijkje in de keuken van hun maakproces.

 

Meer info over Talent Talk #2

Meer weten over talentontwikkeling?

Neem dan contact met mij op.