Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Samen aan de slag met deel II van de Toekomstverkenning Amateurkunst. Lokale adviseurs, intermediairs, beleidsmedewerkers op het gebied van amateurkunst van gemeenten en Kunstloc gaan onder leiding van Futureconsult verder werken aan gezamenlijke ambities voor de toekomst. Daarnaast is er ruimte voor het delen van inspiratie en ontmoeting.

We nodigen je graag uit bij Cinecitta in Tilburg om met ons scenario’s voor de toekomst te ontwikkelen. Deze scenario’s kun je gebruiken bij het formuleren van je eigen beleid. We sluiten af met een lunch om elkaar op een informele manier te ontmoeten.

Na afloop van de tweede sessie verwerkt Futureconsult de resultaten. Alle input verwerkt Futureconsult tot een concept voor de gezamenlijke agenda. In deze gezamenlijke agenda staan de uitdagingen, ambities en oplossingen voor de toekomst.

We bereiden ons met deze sessies voor op het Nationaal Akkoord Amateurkunst dat vanuit het ministerie van OC&W wordt ingezet.

Was je niet bij deel I? Geen probleem. Je kunt alsnog aanhaken. Deelnemers krijgen vooraf de opbrengst van deel I toegestuurd en om een keuze te maken voor een onderwerp om mee aan de slag te gaan. 

Let op: dit event is op uitnodiging. Heb je het idee dat je tot de doelgroep behoort en ontvang je graag ook een uitnodiging? Stuur Frank of Evelien dan een bericht. Vermeld hierin je naam, functie en een toelichting waarom je graag aanwezig wilt zijn.

Aanmelden

Programma

Het programma is onder voorbehoud
9.00 – 9.30         Inloop met koffie en thee

9.30 – 10.30       Opening en presentaties best practises

* Verwerkplaats: bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Door Muzelinck uit Oss
* Kunst in het ziekenhuis: kunstworkshops op de afdelingen geriatrie, oncologie en neurologie. Door Huis73 uit Den Bosch
* Ditch your Pitch: een laagdrempelige manier van subsidie aanvragen. Door Cultuur Verbindt Roosendaal

10.30 – 12.20     Toekomstverkenning door Futureconsult, met onder andere: 
Het formuleren, pitchen en feedbackronde van gezamenlijke ambities.

12.20 – 12.30     Afsluiting

12.30 – 13.30     Lunch en netwerken

Meer weten over Amateurkunst?

Neem contact met ons op.