Dit is hét moment voor projecthouders om hun subsidieaanvraag impulsgelden in te dienen

Bij de subsidie impulsgelden werken we met een vaste indientermijn van één week. De tweede indiemtermijn van 2021 vindt van 8 t/m 14 november. Alleen tijdens deze week kunnen er aanvragen worden ingediend. Dat doe je door in te loggen in het  digitale aanvraagsysteem  en de benodigde documenten te uploaden. Buiten deze week is het niet mogelijk om aanvragen in te dienen.

LET OP:  Na indienen ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Geen bericht ontvangen? Controleer ook je ongewenste mail of spambox.

Subsidieplafond

Het beschikbare budget in deze ronde is €1.014.221,-. Subsidie wordt verdeeld op volgorde van datum van binnenkomst van de subsidieaanvragen. Niet het tijdstip, maar de dag waarop een aanvraag wordt ingediend is leidend. Indien een subsidieaanvraag bij binnenkomst nog niet formeel volledig is, geldt de dag waarop de subsidieaanvraag alsnog volledig wordt gemaakt als datum van binnenkomst.v

De belangrijkste informatie op een rij

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het  impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector en/of het verbinden van de cultuursector met andere domeinen, kunnen een beroep doen op het impulsgeldenprogramma. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.

Meer over de subsidie impulsgelden