Dit is hét moment voor projecthouders om hun subsidieaanvraag impulsgelden in te dienen

Bij de subsidie impulsgelden werken we met een vaste indientermijn van één week. De tweede indientermijn van 2022 vindt plaats van 19 t/m 25 september. Alleen tijdens deze week kunnen er aanvragen worden ingediend. Dat doe je door in te loggen in het  digitale aanvraagsysteem  en de benodigde documenten te uploaden. Buiten deze week is het niet mogelijk om aanvragen in te dienen.

LET OP:  Na indienen ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Geen bericht ontvangen? Controleer ook je ongewenste mail of spambox.

Moment van indienen

Het beschikbare budget voor beide indientermijnen in 2022 is €1.560.000,-. Subsidie wordt verdeeld op volgorde van datum van binnenkomst van de subsidieaanvragen. Niet het tijdstip, maar de dag waarop een aanvraag wordt ingediend is leidend. Indien een subsidieaanvraag bij binnenkomst nog niet formeel volledig is, geldt de dag waarop de subsidieaanvraag alsnog volledig wordt gemaakt als datum van binnenkomst. Mochten er meer aanvragen positief beoordeeld zijn dan dat er aan budget beschikbaar is, dan wordt gekeken naar de datum van volledigheid.

De belangrijkste informatie op een rij

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het  impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector en/of het verbinden van de cultuursector met andere domeinen, kunnen een beroep doen op het impulsgeldenprogramma. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.

Meer over de subsidie impulsgelden

Spreekuren en intervisie

Maak gebruik van onze spreekuren of intervisie om je aanvraag optimaal voor te bereiden. De spreekuren vinden plaats op 6 woensdagen in juli, augustus en september, tussen 13:00 en 15:00 uur, waarbij je 1-op-1 feedback en advies krijgt van een van onze adviseurs. De intervisiebijeenkomst vindt plaats op 13 juli, waarbij meerdere partijen hun insteek en aanpak met elkaar delen, en adviseurs van Kunstloc feedback geven.