Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

LinC Brabant is een programma voor professionals in de culturele sector binnen de provincie Brabant die willen groeien in hun zakelijk leiderschap. Het is een spin-off van het landelijke Leiderschap in Cultuur programma en richt zich op talentvolle, innovatieve zakelijk leiders. Heb je interesse om in 2021 deel te nemen aan dit traject? Tijdens deze webinar vertellen we je meer over het programma, en kun je al je vragen stellen.

Tijdens het programma van één jaar werken we intensief aan diverse thema’s: persoonlijk leiderschap als zakelijk leider, waardecreatie en impact, innovatie en verandering, financiën en business planning, partnerschappen en public affairs; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

Het programma is ervarings- en actiegericht. Gastdocenten en ervaringsdeskundigen reiken je stof aan waarmee je als deelnemer zelf en in teams praktisch aan de slag gaat. Je wordt uitgedaagd om kritisch naar jezelf en je eigen beroepspraktijk te kijken, maar ook het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere deelnemers is van groot belang.

De uitvoering van het programma is in handen van de Universiteit Utrecht (USBO) in samenwerking met Breda University of Applied SciencesTilburg UniversityBrabant C en Kunstloc Brabant.

Meer informatie over LinC Brabant

Programma

14.30 Welkom door Mirjam Hament

14.35 Kunstloc Brabant en Brabant C over LinC Brabant: 
Gosuin van Heeswijk & Frans van Dooremalen 

14.45 Presentatie Linc Brabant: 
Marcella Ponsen & Paul Adriaanse

15.30 Interview met Maurice Dujardin, eerdere deelnemer aan LinC

15.45 Afsluiting

Meer weten over LinC Brabant?

Neem contact op met LinC via LinC@uu.nl, of bel naar 030 253 8971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap - USBO).