Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Negentien Brabantse zakelijk leiders hebben het eerste leertraject van LinC Brabant succesvol afgesloten. Zij geven met hun kwaliteiten de culturele sector een belangrijke impuls. Het traject is zowel de deelnemers als betrokken partners zeer goed bevallen, en daarom gaat er in september een tweede lichting van start. Het is nu mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Onze felicitaties aan Lisette Aarnink, Joost van Abeelen, Joris Bedaux, Koen Dijkman, Dennis Elbers, Niels Engel, Jalila Essaidi, Aram Haagsman, Erik de Jong, Antoinette Klawer, Marieke Machado-Veekens, Patrice Matthee, Lizette Mijland, Roos van den Oetelaar, Anthonie Peeters, Ellen Rass, Esther van Rosmalen, Meike Veldhuijsen, Inez Wolters, en Meike van Zandvoort. Zij vormen de eerste lichting van Linc Brabant, de Brabantse leergang van Leiderschap in Cultuur. We zijn blij dat de deelnemers tijdens het traject zoveel aan elkaars bijdragen en feedback hebben gehad, en dat de groep een echt netwerk is geworden.

Kijkje bij een ander en ontwikkeling van jezelf

Enkele deelnemers vertelden op MESTmag meer over hun soort leiderschap, de onderlinge verschillen, en de geleerde lessen.

‘De mix van zakelijk leiders uit de Brabantse culturele sector gaf ons de gelegenheid om een blik in andermans keuken te werpen. Joris Bedaux (48)

‘Door mijn deelname aan het LinC-programma overzie ik het totaalbeeld beter en daarmee ook de organisatiedynamiek.’ Joost van Abeelen (31)

'Ik zie het LinC-programma echt als een ontwikkeling van mijzelf als mens, niet alleen op het gebied van leiderschap. Na elke sessie voel ik mij rijker.' Patrice Matthee (53)

Lees het artikel op MESTmag.nl

Aanmelding tweede editie

Een tweede leertraject van LinC Brabant gaat in september van start. Kunstloc Brabant en Brabant C dragen een groot gedeelte van de onderwijskosten. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Bekijk alle informatie

  • Start: 19 september 2022
  • Locatie: Brabant
  • Kosten: € 3.000,- (eigen bijdrage)
  • Aanmelddeadline: 19 juni 2022

Meld je aan

Meer weten over LinC Brabant?

Neem vrijblijvend contact op met Annelinde Schrijver via LinC@uu.nl of 06-34154683.