Mestmag.nl is hét inspiratieplatform voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op FacebookLinkedInTwitter en Instagram en met Trends & ontwikkelingen tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacaturesoproepen en inspirerende artikelen.

Mestmag.nl maakt de waarde van cultuur zichtbaar. Het verbindt kunst & cultuur met andere domeinen: economie, ruimte, technologie, wetenschap, sociale vernieuwing. Het doet dat aan de hand van aansprekende voorbeelden uit alle hoeken van het culturele veld, variërend van theater, muziek en literatuur tot erfgoed, film en beeldende kunst, van high culture tot low culture, van professionele kunst tot amateurkunst en cultuureducatie, van omgevingskunst en community art tot traditionele en vernieuwende podiumkunst. Mestmag.nl laat zien wat Brabant te bieden heeft en versterkt door inhoud en vormgeving het imago van Brabant als innovatieve regio.

Bezoek mestmag.nl

Meewerken aan Mestmag.nl?

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep vrijwillig redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Mestmag.nl? Neem dan contact met ons op!