Mestmag.nl is hét inspiratieplatform voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op FacebookLinkedInTwitter en Instagram tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacatures, oproepen en artikelen.

Mestmag.nl maakt de waarde van cultuur zichtbaar. Het verbindt kunst & cultuur met andere domeinen: economie, ruimte, technologie, wetenschap, sociale vernieuwing. Het doet dat aan de hand van aansprekende voorbeelden uit alle hoeken van het culturele veld, variërend van theater, muziek en literatuur tot erfgoed, film en beeldende kunst, van high culture tot low culture, van professionele kunst tot amateurkunst en cultuureducatie, van omgevingskunst en community art tot traditionele en vernieuwende podiumkunst. Mestmag.nl laat zien wat Brabant te bieden heeft en versterkt door inhoud en vormgeving het imago van Brabant als innovatieve regio.

Bezoek mestmag.nl

Voor en door het veld

Op het MEST platform hebben we voor jou als kunstenaar, gezelschap of culturele instelling verschillende (onbetaalde) (promotie)mogelijkheden:

  • Heb jij een sterke visie over of frisse blik op het culturele veld in Brabant? Schroom niet om ons te benaderen met jouw column of opiniestuk. We plaatsen jouw mening graag op ons platform en verspreiden jouw artikel daarna ook via onze populaire social media kanalen.
  • Je kunt bij de Instagram Mestafette onze stories voor 24 uur overnemen. Laat bijvoorbeeld jouw maakproces zien, of houd een live sessie. Hier lees je er meer over.
  • Heb jij een mooi interview dat we kunnen doorplaatsen? Actuele interviews met Brabantse makers delen we altijd graag.
  • Culturele en creatieve vacatures en oproepen kunnen kosteloos geplaatst worden op onze website, en worden ook gedeeld via onze social media-kanalen. Hier lees je er meer over.

 

Meewerken aan Mestmag.nl?

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep vrijwillig redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Mestmag.nl? Neem dan contact met ons op!