Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Effectieve online marketing voor professionals uit de culturele sector.

Je ‘kent je kunst’ en weet wie interesse heeft in jouw werk. Maar hoe zorg je dat mensen, die jouw werk nog niet kennen, je weten te vinden? Nicoline zet je op een ludieke manier aan het denken over je online uitstraling en aanwezigheid. Met de nodige humor laat ze jou achter de oren krabben over je huidige aanpak en zet ze je op scherp.

Programma per dag

Een programma van 4 workshops:

  • Workshop 1, 23 maart 2023: je bent zelf je sterke merk (online waardepropositie) 
  • Workshop 2, 6 april 2023: strategisch online, strategie op 1 A4 
  • Workshop 3, 11 mei 2023: website en social media klaarmaken voor succes 
  • Workshop 4, 1 juni 2023: bedenk een korte campagne en ga aan de slag! 

Daarnaast blijf ik voor deelnemers tijdens het programma en tot 6 weken erna beschikbaar voor vragen in een besloten Whatsapp groep.

Nicoline Maes

Nicoline is mede eigenaar van Social Marketing Doctors, een hecht team van experts op het gebied van (online) marketing en PR. Met meer dan twaalf jaar ervaring en verschillende cases in de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant weten we inmiddels hoe de hazen lopen. In 2020 brachten we een B2B-content marketingboek uit: the Push Paradox dat gaat over de balans tussen contentmarketing en het inzetten van betaalde opties (advertenties). Onze strategische aanpak is doel- en resultaatgericht, waarbij gerichte leadconversie de basis vormt. We gaan hierbij altijd uit van de klantreis van de doelgroep.

Social Marketing Doctors

Locatie

De training vindt plaats bij De Nachtzuster, Carre 50, 5017 JE in Tilburg.

De Nachtzuster

Praktische trainingen voor de ZZP’er

Afgelopen jaar werden de trainingen voor zzp'ers erg goed ontvangen. Reden genoeg om dit jaar opnieuw praktische trainingen voor de zzp’er in de creatieve sector te organiseren. De inhoud is anders, het recept vergelijkbaar: dat wat je leert kun je vrijwel direct toepassen. 

Door de honorering van onze aanvraag bij het FCP (Fonds voor Cultuurparticipatie) is deelname kosteloos. Het programma wordt georganiseerd door Kunstloc Brabant, in nauwe samenwerking met bureau CiST Tilburg en De Nieuwe Veste Breda.

Zelfstandig sterker