Jouw kunst te zien op scholen? Maak dan een reizende tentoonstelling voor het basisonderwijs. Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar twee kunstenaars die een nieuw project ontwikkelen. Op 20 maart lichten we de mogelijkheden toe in een informatiebijeenkomst.   

 

In de afgelopen paar jaar zijn er via Kunst in School zes tentoonstellingen ontwikkeld die momenteel reizen langs scholen in Brabant. Kunstloc ondersteunt de kunstenaars bij de ontwikkeling van de tentoonstelling, het educatief materiaal en de afzet.   

project Kunst in School

Informatiebijeenkomst

Wil je eerst meer weten over (Je) Kunst in School en de mogelijkheden voor onder andere deze Open Call? Op maandag 20 maart van 13.30 tot 14:30 uur is er een informatiebijeenkomst bij Kunstloc Brabant in( de Lochal.

 

Aanmelden bijeenkomst

Open Call

Voor de Open Call zoeken we twee kunstenaars (of kunsteducatoren/duo’s) die met hun beeldend werk een tentoonstelling willen gaan ontwikkelen. Een van de twee projecten is in ieder geval voor groep 1 t/m 4 en het tweede project kan ook groep 1 t/m 4 of mogelijk voor groep 5 t/m 8 zijn. Uitganspunt is dat de tentoonstellingen straks zelfstandig kunnen functioneren op de scholen. De expo’s starten komend schooljaar in week 40 (na de herfstvakantie) van dit jaar.  

 

Open Call Kunst in School

Ben je geïnteresseerd?  Of wil je meer weten?

Stel ons je vragen of stuur ons je voorstel of projectplan. De deadline voor de open call is 27 maart 2023. 

Voor meer informatie of vragen kun je e-mailen of bellen op maandag, dinsdag of donderdag.