Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Jeroen van den Hurck (zzp'er), Barbara Brouwer (opdrachtgever) en Laurent van der Eijnden (accountant) buigen zich over jouw keuzes en dilemma's als zelfstandige in de culturele sector.

Je geeft les, werkt in opdracht, en verkoopt vanuit je beroepspraktijk. Je runt een eigen muziekschool of adviesbureau, en je bent ook nog deels in loondienst. Dit is de dagelijkse praktijk voor vele creatieve zzp'ers, en die sluit nauwelijks aan op hoe zaken op de arbeidsmarkt geregeld zijn. De arbeidsmarkt omvormen, dat doen we niet zomaar even. Daarom starten we vandaag met dat waar we wel greep op hebben: onszelf!

Want hoe ziet jouw praktijk er nu uit? Wat moet je weten? Waar moet je als zzp’er op letten? Wat zijn bijvoorbeeld de fiscale en financiële consequenties van jouw keuzes? Nu, maar zeker ook op de langere termijn als je denkt aan arbeidsongeschiktheid en pensioen? Kortom, wat is het speelveld en wat zijn de spelregels? Daar gaan we het samen over hebben bij deze Connects netwerkbijeenkomst in De Nachtzuster in Tilburg.

Met Jeroen van den Hurck (zzp'er), Barbara Brouwer (opdrachtgever) en Laurent van der Eijnden (accountant) buigen we ons over de keuzes en dilemma's waar je als zelfstandige tegenaan loopt. Bondig en bevlogen schetsen ze wat ze doen, welke problemen en dilemma’s dat opleverde, en hoe zij daarmee omgaan.

Netwerklunch

Een aansluitende lunch is in de prijs inbegrepen. Zzp'ers kunnen de deelnamekosten van ons terug krijgen. Hiervoor is aanwezigheid vereist. Zo willen wij no-shows en voedselverspilling voorkomen. 

Aanmelden

Sprekers

Barbara Brouwer - directeur Phoenix cultuur

Voor Barbara zijn fair practice, het scheppen van werkgelegenheid, goed werk- én opdrachtgeverschap en persoonlijke ontwikkeling voor alle werkenden in de sector, een vanzelfsprekendheid. Zij maakt zich als werkgever en opdrachtgever sterk voor een gezonde en toekomstbestendige sector, zowel in haar eigen organisatie als in verschillende provinciale en landelijke netwerken.

Jeroen van den Hurck - zpp'er en werknemer

Jeroen is gitarist in twee bands, drijvende kracht achter muziekschool Popwise in Oisterwijk en als gitaardocent in loondienst bij Factorium in Tilburg.

Laurent van der Eijnden - accountant

Laurent is projectmanager bij ABAB Accountants adviseert werknemers (zzp’ers) op financieel- en fiscaal gebied.

Wat is jouw vraag?

Om deze ochtend goed aan te laten sluiten op jouw behoeften vragen we je om je probleem of vraag met ons te delen. Dat kan gaan om persoonlijke dilemma's, over professionele ontwikkeling, juridische, organisatorische, fiscale of andere vragen. Een beperkt aantal vervlechten we in het programma en de rest zullen we proberen ter plaatste of anders later te beantwoorden. Mail je vraag/probleem naar frank.dejong@kunstlocbrabant.nl en herman.kuypers@kunstlocbrabant.nl.