Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

De Doe-sessies

ZZP'ers in de cultuur delen hun ervaringen met het 'nieuwe normaal'. Hoe heeft de coronacrisis jou geraakt? Wat heb je ervan opgestoken?

Wat zijn de gevolgen van coronacrisis voor jou in deze nieuwe werkelijkheid? Wat was de waarde van je contract? Je afspraken? Wat zijn je ervaringen met NOW, TOGS of Tozo?

Wij ontvingen reacties als: “De manier waarop opdrachtgevers, scholen en musea, ineens de deur voor ons sloten en verwezen naar Tozo was zeer confronterend. [...] Ik miste als zzp-er de mogelijkheid om mee te denken over oplossingen en ben daar ook nauwelijks in betrokken.”

Peter van den Bunder van de Kunstenbond voert met ons het gesprek waarbij we gaan denken in oplossingen. We leggen de focus daarbij met name op de afstemming. Wat is wenselijk? Wat is er juridisch mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden. En gaat het niet ook gewoon om goed contact? En hoe daarin te investeren?

We komen bijeen in een hybride setting, deels fysiek, deels online. Voor het fysieke deel, waar we nu nog zo’n 8 plaatsen vrij hebben, zoeken we ‘collega’s’ met aansprekende ervaringen op dit gebied. Deel die met ons via herman.kuypers@kunstlocbrabant.nl. Uit de reacties zullen we indien nodig een selectie maken.

Online hebben we uiteraard voldoende capaciteit. Ook dan kun je actief deelnemen. Online deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.

Aanmelden €0 / €7,50

Programma

9:45  inloop (ook online)

10:00 tafelgesprek (met mogelijkheid tot interactie via chat en/of live)

10:45 pauze

11:00 vragen half-uurtje

Wij kijken uit naar jullie input!

Ook namens Marika Taborsky, Marlous Nypels, en Wouter van Niel.

Online meeting

Voor deze online meeting maken wij gebruik van Microsoft Teams. Het is niet nodig om hiervoor een app te downloaden of een account te maken. Doe je voor het eerst op deze maniet mee? Dan kan deze uitleg van pas komen.

Deelnemen aan een meeting in Microsoft Teams