Kunstloc Connects is een terugkerende kennisbijeenkomst die we organiseren met en voor de Brabantse cultuursector. Steeds staat een onderwerp of thema centraal. Deze kennisbijeenkomst gaat in op de subsidie impulsgelden. We gaan samen in gesprek met een succesvolle aanvrager, en je kunt persoonlijk in gesprek met een van onze adviseurs.

Ontwikkelambities in de praktijk

Heb jij als maker of culturele organisatie een ontwikkelambitie waarmee je op de (middel)lange termijn je zakelijk en artistiek succes vergroot? En is dit van betekenis voor de Brabantse cultuursector? Of wil je als opdrachtgever kunst en cultuur inzetten bij maatschappelijke vraagstukken? Dan is de subsidie impulsgelden wellicht iets voor jou. 

Ben je nieuwsgierig naar wat de subsidie impulsgelden voor jou kan betekenen? Heb je vragen over deze subsidie en hoor je graag verhalen uit de praktijk? Meld je dan aan! De bijeenkomst vindt plaats bij Kunstloc Brabant in de LocHal in Tilburg. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar, dus meld je tijdig aan. 
 

Meer over de impulsgelden

Programma

  • 15.00 - Kennisdeling over impulsgelden: Kunstloc Brabant gaat in gesprek met een succesvolle aanvrager over de verwachtingen, het traject en het resultaat van een project
  • 15.30 – Eén-op-één-adviesgesprek met adviseurs Kunstloc Brabant
  • 16.45 – Plenaire terugkoppeling
  • 17.00 – Borrel

Aanmelden

Vragen over deze bijeenkomst?

Neem contact met me op.