Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Kunstenaarsduo Sjaak Langenberg & Rosé de Beer verbinden kunst, social design en zorg op een unieke manier. Neem een kijkje in de keuken van dit Bossche kunstenaarsduo! Ze nemen je mee op avontuur langs de blinde vlekken in de zorgwereld en hoe je daar anders naar kunt kijken. Aan de hand van een aantal voorbeeldprojecten krijg je inzicht in hun unieke aanpak. Aanleiding hiervoor is de start van hun project De Kleinkijkacademie in mei 2021 bij zorgorganisatie Severinus in Veldhoven.

foto: Robin Weidner

Samen op avontuur: het ontstaan van de Kleinkijkacademie

Kunstloc Brabant stond aan de wieg van dit bijzondere project. Twan Mickers van ARTFARF maakte een korte film over het ontstaansproces. Zowel de film als de videosessie geven meer inzicht in hoe zo’n project ontstaat en hoe dit talentvolle duo werkt. Tip: bekijk de film voor de sessie, dan kun je meteen vragen stellen aan Langenberg & De Beer.

Aanmelden voor de videosessie

Kunst is Gezond!

De sessie wordt georganiseerd door LKCA in samenwerking met Kunstloc Brabant. We hebben met Cultuur Oost de handen ineen geslagen om te komen tot een landelijke beweging waarmee we de zorg- cultuur- en welzijnssector willen stimuleren meer met elkaar samen te werken. Wat wij onder Kunst is Gezond! verstaan lees je hier.

Meer over onze samenwerking

Meer weten over deze bijeenkomst?

Neem contact met mij op.