Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Je maakt de mooiste creaties. Maar hoe verwoord je wat je doet in een korte pakkende tekst? Zodat je anderen ook verleidt om er naar, of naar jou te kijken. Dat is niet zo eenvoudig, maar goed nieuws: je kunt het wel leren!

Deze schrijfcursus is vol. Er zijn nog enkele plekken vrij in de cursus die start op 10 mei 2022.

Schrijfcursus mei 2022

In deze praktische maar ook leuke schrijftraining ga je tijdens twee bijeenkomsten direct samen aan deslag met andere zzp’ers. Na afloop heb jij de tekst die je nodig hebt, en waar je vol zelfvertrouwen én plezier de wereld mee in kunt. Voortaan weet jij precies wat je over jezelf kunt én wil vertellen.

Jouw behoefte en je eigen praktijk zijn het vertrekpunt, en trainers Suzanne Docter en Gonda Duijvenvoorden helpen je om forse stappen te zetten op schrijfgebied. Naast de twee bijeenkomsten krijg je een huiswerkopdracht, waar je nuttige en praktische feedback op krijgt. 

Gonda Duivenvoorden

Hoe zorg je dat de boodschap die je wil vertellen, aansluit bij de leefwereld van je ontvanger? Zodat hij of zij ook écht naar je luistert. Die vraag houdt mij al heel lang bezig. Trots ben ik als coauteur op het boek ‘De psychologie van communicatie’. Dit boek is een bundeling van ruim 25 jaar kennis en ervaring met het adviseren over organisatie- en communicatievraagstukken. Ruim 20 jaar geef ik training. Als medeoprichter van trainingsbureau Van de Wijz, ‘werkplaats voor een wijzer leven’ daag ik mensen uit om te leren. Ik hou van het verwoorden, verbeelden en vertellen van verhalen.

Gonda Duivenvoorden

Suzanne Docter

Schrijven van mooie verhalen is mijn grote passie, net als het zoeken ernaar. Het mooie is: in iedereen schuilt een prachtig verhaal! Als je er maar bij stil staat. Ruim zestien jaar werkte ik als verslaggever bij het Algemeen Dagblad. Ik beleefde vele avonturen en schreef een boek als ghostwriter van zeilmeisje Laura Dekker. Nieuwsgierig geworden, maakte ik de stap naar de wereld van de communicatieadviseurs. Nu heb ik mijn eigen bedrijf, de SchrijfDocter. Ik werk ik voor diverse grote bedrijven, als adviseur, trainer en maar ook heel vaak als tekstschrijver. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

Suzanne Docter

Praktische informatie

Breda

21 februari en 14 maart 2022, 15.30 -18.00

Nieuwe Veste, Molenstraat 6, 4811 GS Breda

max. aantal deelnemers: 20

Tilburg

4 en 20 april 2022, 19.30 - 22.00

De Nachtzuster, Carré 50, 5017 JE Tilburg

max. aantal deelnemers: 20

Aanmelden

De schrijftraining vraagt geen investering behalve jouw enthousiasme en tijd. Om te voorkomen dat plekken onbezet blijven vragen we je om tijdig af te melden indien je onverwacht toch verhinderd bent. Zo willen we voorkomen dat plekken onbezet blijven, terwijl er nog gegadigden zijn die hier graag gebruik van willen maken.

Er zijn op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

Aanmelden

Partners

Deze schrijftraining wordt georganiseerd door CiST, Nieuwe Veste en Kunstloc Brabant, en maakt onderdeel uit van een traject in het kader van de regeling ‘Impulsregeling zzp’ers en erfgoedvrijwilligers’ van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Wil je meer weten over deze cursus?

Neem contact met mij op. Laat het mij ook weten als je je af wilt melden.