Als zzp’er sta je altijd voor een dilemma. Je wil je wel sterk maken voor je positie op de arbeidsmarkt, maar het werk zélf gaat altijd voor. Dat je daardoor in een kwetsbare positie zit is pijnlijk duidelijk geworden tijdens de coronacrisis. Want wie maakt zich sterk voor de zelfstandigen? Om aan deze roep gehoor te geven is de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) opgericht.

Cristel van de Ven en Henk Hofstra

Voorzitter Cristel van de Ven vertelt bij deze bijeenkomst hoe de VZN tot stand is gekomen, en met wie zij om de tafel zitten. Het op 31 mei verschenen Sociaal Akkoord 2021 is mét de VZN opgesteld, en laat goed zien wat er te bereiken valt met gezamenlijke belangenbehartiging. 

Ook Henk Hofstra van de BOK (BeroepsOrganisatie Kunstenaars) schuift aan. De BOK stond mede aan de wieg van de VZN. Wat zijn de overwegingen van de BOK? Wat heeft de komst van de VZN al opgeleverd, en wat verwacht Henk voor de toekomst?

Cristel van de Ven en Henk Hofstra
Cristel van de Ven en Henk Hofstra

Laat van je horen

Wat er moet er volgens jou per direct op de agenda? Waar maak jij je als zelfstandige druk om? En hoe kunnen wij bijdragen aan een sterke onderhandelingspositie voor de VZN? Meld je aan en laat van je horen tijdens deze online bijeenkomst op 12 juli. 

Aanmelden