Inspiratiedag voortgezet onderwijs 2019

Inspiratiedag voortgezet onderwijs 2019

Fotografie: Ilse Wolf
Makers: Vloeistof met Stadsgewild

29 OKT

voor wie:
kunstvakdocenten, docenten Nederlands, intermediairs, educatoren, studenten

duur:
09.00 – 17.00 uur

locatie:
lochal, tilburg

kosten:
95 euro

De kunsten als leeromgeving

Op dinsdag 29 oktober gaan we samen in het oog van de storm staan. We verkennen, ontdekken en onderzoeken waar we zelf staan in de wervelstorm van onderwijsvernieuwing. Wat is volgens jou de rol van de huidige en toekomstige kunstvakdocent? En welke kansen bieden de kunsten het onderwijs?

We gaan dromen

Over wat er kan gebeuren als onze scholen nog steviger op de fundamenten staan waarop ze gebouwd zijn. En over dat wat we binnen de vastgestelde kaders van ruimte en curriculum onze leerlingen willen laten meemaken en meegeven. Samen met kunstenaars en makers van nu, laten we een frisse wind waaien door onze verbeelding en nieuwsgierigheid om mogelijkheden te onderzoeken.

Onze leeromgeving

De LocHal: het gebouw voor innovatie en creatie met zes thematische labs: DigiLab, FoodLab, FutureLab, GameLab, TijdLab en WoordLab. Samen met de Glazenzaal, de Kennismakerij en de expositieruimte vormen zij op 29 oktober onze leeromgeving!

Praktisch

De voorbereidingen op de Inspiratiedag vo 2019 zijn in volle gang. Het definitieve programma maken we daarom later bekend. Meld je alvast aan! Zodat jij je 29 oktober kunt onderdompelen in de wereld van ‘De kunsten als leeromgeving’!

Dit jaar organiseren we de Inspiratiedag vo samen met Bibliotheek Midden Brabant en Bureau CiST

laatste berichten