Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Op donderdag 23 augustus is de tweede editie van het zorgmagazine We Care! gelanceerd. In het magazine staan inspirerende resultaten van bijzondere projecten in de zorg- en welzijnssector. Henri Swinkels, Gedeputeerde Leefbaarheid en Cultuur van de provincie Noord-Brabant, heeft de eerste exemplaren uitgereikt aan Gon Mevis en Radjesh Manna.

Werkt het echt om kunst toe te passen in de zorg- en welzijnssector? Dat laten we zien in het nieuwe magazine We Care! In deze tweede editie lees je de ervaringen van medewerkers, onderzoekers, deelnemers, kunstenaars, beleidsmakers, ontwerpers en wetenschappers.

Met We Care! willen we de zorg- en gezondheidssector inspireren om samen te werken met de creatieve sector. Een steun in de rug voor mensen die werken aan een missie op het snijvlak van zorg, gezondheid, welzijn en cultuur. Lees wat kunst kan betekenen voor de positieve gezondheid en laat je inspireren!

Who cares now?

Naast de lancering van het zorgmagazine, openden we de expositie Who Cares Now?. Tijdens de expositie zijn kunstprojecten te zien over ouderen en intimiteit, dementie, dyslexie, autisme en laurierpleisters. Tot en met 30 september is de expositie te bezichtigen in de expositieruimte van Kunstloc Brabant aan de Spoorlaan. De expositieruimte is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur.

We care! ontvangen?

Wil jij het zorgmagazine We Care! zelf in handen krijgen? Wij sturen hem graag naar je toe. De verzendkosten brengen we in rekening, maak daarom € 6,95 over naar Stichting Kunstloc Brabant op rekeningnummer NL29RABO0191237167 o.v.v. Zorgmagazine We Care. Stuur mij daarna een e-mail met je adresgegevens. Wij zorgen ervoor dat het magazine We Care! zo snel mogelijk bij je op de deurmat valt.