Ter ere van het 50 jarig jubileum van Breda Jazz Festival wordt in samenwerking met Blind Walls Gallery een muurschildering gemaakt in de binnenstad van Breda.

Jubileum

Breda Jazz Festival bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! Ter ere van dit bijzondere moment wordt een gigantische muurschildering gemaakt. Het kunstwerk komt op een prominente plek in de stad en vertelt het verhaal van het verleden, heden en de toekomst van het festival.

Blind Walls Gallery

Breda Jazz FestiWall is een samenwerking met Blind Walls Gallery. Dit is het museum op straat met 100 muurschilderingen geïnspireerd op de verhalen van Breda. Nationale en internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen. Om de muurschildering van Breda Jazz Festival te financieren zijn zij een crowdfunding gestart.

10877

Motivatie Kunstloc

Het Breda Jazz Festival is al 50 jaar een begrip in Breda en in Brabant. In samenwerking met Blind Walls Gallery wordt een muurschildering gemaakt die het verhaal vertelt van het verleden, heden en de toekomst van het festival. Kunstloc Brabant draagt hier graag aan bij!

bekijk hier de crowdfunding-campagne

dit kan ook met crowdfunding