In 2021 studeert Lisette Vlassak af aan de Filmacademie te Amsterdam in de richting regie-fictie. De film 'Cocon' wordt haar visitekaartje voor de professionele filmsector. Om dit te kunnen realiseren is Lisette een crowdfunding gestart.

Foto: Lisette Vlassak

Het project

De film 'Cocon' gaat over het buitenbeentje Sonny, die worstelt met zijn mannelijkheid. Waar hij eerst alleen geïnteresseerd was in biologie en natuurdocumentaires, wordt hij nu gegrepen door ander natuurlijk schoon. Zijn vader, zus en klasgenoot maken de gevoelens voor zijn klasgenootje Coco alleen nog maar ingewikkelder.

Lisette werkte eerder als stagiare bij BROET. Daarnaast verzorgde ze als freelancer opdrachten voor bijvoorbeeld Davina Michelle en A.S.O. Productions. Na deze ervaring wilde Lisette zich nog meer verdiepen in het vertellen van verhalen, door een studie aan de Filmacademie in Amsterdam.

Cocona is een energieke film over zelfacceptatie en seksuele ontluiking. Om de productie van deze film te realiseren is Lisette Vlassak een crowdfunding gestart.

bekijk hier de crowdfunding

Waarom een bijdrage uit de impulsgelden?

Met COCON brengt Lisette een korte coming-of-age-film, overzelfacceptatie en seksuele ontwikkeling. Inspiratie voor de film komt uit verschillende perioden uit haar eigen leven. Lisette heeft een mooi team om haar heen verzameld om te film te gaan maken. Kunstloc Brabant ondersteunt dan ook graag dit afstudeerproject en daarmee de positionering van Lisette als Brabantse filmmaker.

Foto: Lisette Vlassak

Waarom een bijdrage uit de impulsgelden?

dit kan ook met crowdfunding