Na de voorstelling 'Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap' brengt De Vliegende Koffer nu 'Ollie Trollie reist naar de sterren' op de planken. Om deze voorstelling te produceren, is initiatiefnemer Charlotte de Lange een crowdfunding gestart. De nieuwe voorstelling gaat over de band tussen een jonge trol en zijn opa.

Foto: Charlotte de Lange

Het project

Charlotte de Lange, poppenspeler en maker, richtte zeven jaar geleden De Vliegende Koffer op. De eerste voorstelling 'Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap' was een succes en Charlotte speelt deze voorstelling inmiddels al vier jaar. Het is dus tijd voor een vervolg en een nieuw avontuur!

Om de productie van de voorstelling te financieren én het publiek voor de Ollie Trollie-voorstelling te vergroten, is Charlotte een crowdfunding gestart. Hiervoor ontvangt zij een bijdrage uit de impulsgelden. Middels donaties hoopt zij een buitengewoon decor met betoverend licht en sfeervolle muziek, gecomponeerd door Gertjan Pasveer, te kunnen realiseren. 

Bovendien wordt net als bij de eerste voorstelling, een prentenboek over het verhaal gemaakt. De première van de voorstelling vindt plaats op 31 oktober 2021.

Waarom een bijdrage uit de impulsgelden?

‘Ollie Trollie reist naar de sterren’ wordt de tweede poppentheatervoorstelling over Ollie van De Vliegende Koffer. Artistiek leider Charlotte de Lange heeft voor dit project al mooie partnerschappen weten op te zetten. Kunstloc Brabant ondersteunt graag dit project dat bijdraagt aan het oeuvre van De Vliegende Koffer en Charlottes carrière als poppentheatermaker.

De crowdfunding vind je hier

dit kan ook met crowdfunding