Luca Struijk is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van haar afstudeerfilm is zij een crowdfunding gestart. "Een dun plakje marsepein" is een korte fictiefilm over het loslaten van controle.

Het verhaal

In deze film kijken we mee in de belevingswereld van Noen. Noen heeft namelijk het gevoel dat iedereen om hem heen iets lijkt te weten wat hem als enige nooit is verteld. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden raakt hij verloren, hij mist de connectie met zijn medemens en trekt zich daarom als kluizenaar terug in zijn kamer.

Inspiratie & stijl

Met behulp van absurde elementen lopen de beelden van de realiteit en de beelden hoe Noen ze in zijn hoofd heeft vormgegeven door elkaar heen.

Met deze film wil Luca benadrukken wat het op kan leveren als we wat vaker naar de andere kant kijken. Het leven is niet volledig te controleren en verklaren en dit levert soms onverwachts mooie dingen op. 

1950

Motivatie Kunstloc Brabant

De afstudeerfilm van Luca struijk (AKV|St.Joost) is haar debuut als regisseuse. De inzet van crowdfunding draagt bovendien bij aan haar ontwikkeling op het gebied van cultureel ondernemerschap. Kunstloc Brabant steunt deze belangrijke stap in haar loopbaan als Brabantse maker van harte. 

Bekijk dit project op Cinecrowd

dit kan ook met crowdfunding