Arnoud Rigter presenteert een nieuw beeldpoëzieboek: 'Land van suiker en benzine'. Het boek is, naast een bijzonder visueel schouwspel, ook een dure uitgave, onder andere vanwege haar afwijkende formaat: opengeslagen zo’n 60 cm breed. Om de publicatie te bekostigen, start Rigter een crowdfunding campagne.  

Over Land van suiker en benzine

Land van suiker en benzine – een ode aan de verbeelding – wordt de nieuwste uitgave van multidisciplinair kunstenaar Arnoud Rigter. Gedichten worden vervlochten met beeld in deze “genreloze en grenzeloze” publicatie.

Over Arnoud Rigter

Arnoud Rigter experimenteert al jaren met interdisciplinair werk. Sinds zijn afstuderen als architect aan de TU Eindhoven in 2004, richt hij zich op poëzie, performance, beeldend werk en combinaties daarvan. Hij was stadsdichter van Eindhoven en was betrokken bij de oprichting van uitgeverij Opwenteling. In 2015 voltooide hij al een succesvolle crowdfunding campagne met collectief Zeepblind.

Motivatie Kunstloc Brabant

Land van suiker en benzine wordt een bijzondere beeldpoëzie-uitgave van multidisciplinair maker Arnoud Rigter. In 2015 steunde Kunstloc Brabant Rigter al eens tijdens een crowdfunding campagne en doet dit graag nogmaals!

dit kan ook met crowdfunding