In de korte film Moon staat de liefde tussen twee meisjes centraal. Volgens filmmaker Cleo is dit belangrijk, omdat een divers beeld van vrouwenliefde in films vaak mist. Te vaak zien we stereotypen of ligt de nadruk op het anders-zijn. Cleo maakt daarom de film die zij, toen ze opgroeide, heeft gemist.

het verhaal

Moon toont het moment waarop een Noa een belangrijke keuze in de liefde moet gaan maken. Ratio en gevoel lopen door elkaar heen. De kijker wordt meegenomen in deze moeilijke beslisssing.

de crowdfunding

Met de film Moon gaat Cleo afstuderen aan AKV|St. Joost. Om de productie te financieren, en dan met name apparatuur, catering, aankleding en reiskosten, is Cleo een crowdfunding gestart op Cinecrowd.

bekijk de crowdfunding hier

2014

rol van Kunstloc Brabant

Cleo Julia Mullis gaat een korte coming-of-age-film maken, waarmee zij zal afstuderen aan AKV|St. Joost. Ze maakt deze film met een team dat een grote betrokkenheid kent bij het onderwerp van de film. Samen met hen maakt Cleo een film die zij, toen ze jong was, heeft gemist. Kunstloc Brabant draagt graag bij aan de realisatie van deze film en daarmee de professionele carrière van Cleo.

Een adviseur van Kunstloc Brabant heeft Soner geadviseerd voorafgaand aan het indienen van zijn crowdfunding.

dit kan ook met crowdfunding