Second Sun gaat crowdfunden voor de pilot van de speelfilm Op de Grens van mijn Eiland: een misdaaddrama dat de betekenis van waarheid en onwaarheid verkent. 

Op de Grens van mijn Eiland

Als een vredig eiland in Nederland opgeschud wordt door een gruwelijke misdaad, worstelen een jongeman en zijn jongere halfzus met een gruwelijke waarheid.

Op de Grens van mijn Eiland brengt een verhaal over de gevolgen van leugens, maar biedt de kijker ook een emotionele verkenning naar de betekenis van waarheid en onwaarheid. Deze crowdfunding is voor de proloog van de speelfilm. Hiermee wil Second Sun een mysterie introduceren, dat vervolgens in de speelfilm wordt opgelost. 

Op de Grens van mijn Eiland streeft ernaar een duurzame productie te zijn. Dit betekent dat alle mogelijke maatregelen worden genomen om de belasting van het project op de natuur te minimaliseren.

Crowdfunding

Via deze crowdfunding gaat Second Sun de proloog (pilot) realiseren voor Op de Grens van mijn Eiland. Bijdragen worden gebruikt voor casting, de crew, uitrusting, locaties, vergunningen, audio, animaties en de compositie van een passende, originele soundtrack voor het project.  

Bekijk dit project op Cinecrowd

Motivatie Kunstloc Brabant

Voor de jonge Brabantse filmmakers van Second Sun is de speelfilm “Op de grens van mijn eiland” een belangrijke volgende stap in hun ontwikkeling als filmproductiebedrijf. Extra bijzonder is dat zij inzetten op een volledig duurzame productie om zo de belasting op het milieu te minimaliseren. Kunstloc Brabant moedigt dit ambitieuze plan aan en steunt hen graag bij het realiseren van de pilot.

Dit kan ook met crowdfunding