Tilburgse progressive metal band Scarlet Stories wil dit jaar een professioneel, volwaardig debuutalbum opnemen. Om deze droom te verwezenlijken, zijn de bandleden een crowdfunding campagne gestart, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Over het album

Na de release van twee EP’s in 2013 en 2015, heeft Scarlet Stories dit jaar grootse plannen om een eerste full-length album op te nemen. In december 2017 werd het eerste nummer voor het debuutalbum opgenomen in Sandlane Recording Facilities te Rijen en de band heeft de smaak te pakken. Een videoclip voor het nummer getiteld ‘Vingt mille lieues sous les mers’ werd opgenomen in Dynamo (Eindhoven). Ook de overige nummers op de cd zullen worden opgenomen in de studio’s van Sandlane.

Over Scarlet Stories 

Scarlet Stories wordt gevormd door Tim Kuper, Bram te Kamp, Carmen Raats, Maarten Grimm en Lisette van den Berg. De bandleden ontmoetten elkaar op de Rockacademie in Tilburg. Samen met producer Joost van den Broek willen de leden een debuutalbum neerzetten waar je u tegen zegt.

Motivatie Kunstloc Brabant

Scarlet Stories komt voort uit de Tilburgs Rockacademie en ontwikkelt zich nu verder met haar eerste full-length album. Kunstloc Brabant steunt de vooruitgang van de band!

Meer weten over crowdfunding?

Neem contact met mij op.

dit kan ook met crowdfunding