In 2020 studeert Bente Ummels af aan de AKV|St. Joost. Voor haar afstuderen maakt zij de film 'Service à la Russe', over een familiediner waar de onderlinge verhoudingen tussen de familieleden onder druk komen te staan. Bente maakt haar film in samenwerking met Blickfänger, een productiehuis dat gevestigd is in Eindhoven. Dit biedt Bente een mooie kans om ervaring op te doen en een mooi visitekaartje af te geven voor de toekomst.

de film

Maxim voelt zich anders dan zijn vader en zusje. Hij is een gevoelige jongen die de waarden en normen van zijn inmiddels overleden moeder heeft meegekregen. Zijn vader begrijpt hem niet en Maxim begrijpt zijn vader niet. 

Maxim probeert staande te houden tijdens een familiediner dat zijn vader Arnout heeft georganiseerd. Tijdens dit diner komen de verschillen tussen de gasten naar voren. De kijker wordt getriggerd om de verhoudingen tussen de personages te ontdekken en zal versteld staan van het feit hoe deze binnen één seconde radicaal kunnen verschuiven.

crowdfunding

Om goed voor de cast en crew te kunnen zorgen, én om te kunnen werken aan een film van hoogwaardige kwaliteit, start Bente een crowdfunding. 

bekijk de campagnepagina op Cinecrowd hier

motivatie Kunstloc

Met Service à la Russe wil Bente Ummels haar visitekaartje afgeven voor de toekomst. In samenwerking met Blickfänger maakt zij haar afstudeerfilm voor de AKV|St. Joost. Het wordt een film over een kwetsbaar onderwerp, eenzaamheid. Doordat Bente put uit eigen ervaringen en het maken van de film voor haar voelt als een overwinning, draagt Kunstloc Brabant graag bij aan de productie van deze film en daarmee de ontwikkeling van Bentes beroepspraktijk.
 

dit kan ook met crowdfunding