Zep van Tienen studeert in 2021 af aan AKV|St. Joost in de richting film. Voor zijn afstuderen maakt hij een korte fictiefilm over masculiniteit. Om de productie te kunnen bekostigen is hij een crowdfunding gestart.

Taboe

In het dorp waar Zep vandaan komt wordt in de opvoeding van kinderen duidelijk bepaald dat hard zijn iets is voor de jongetjes en de tedere kant is weggelegd voor de meisjes. Maar wat is een ‘echte’ man en mag hij ook kwetsbaar zijn? Hier werd niet over gesproken. Dit onderwerp staat centraal in deze korte fictiefilm en hiermee wil hij dit thema graag bespreekbaar maken onder jongeren. 

Visitekaartje

Met deze film wil Zep laten zien wie hij is als maker en hij zet in op een groot bereik. Zijn ambitie is het organiseren van een vertoning in de buurt, via GGD Brabant en de GGZ en in het Chassé Theater in Breda.

4185

Motivatie Kunstloc Brabant

Zep van Tienen maakt met zijn films onderwerpen bespreekbaar waar een taboe op rust. Deze productie gaat over masculiniteit: wat is een ‘echte’ man en mag hij zijn kwetsbaarheid tonen? Zep studeert af aan AKV|St. Joost en hoopt hiermee als beginnend filmmaker een visitekaartje af te leveren. Kunstloc Brabant steunt hem van harte! 

 

Bekijk dit project op Cinecrowd

dit kan ook met crowdfunding