Bredase band Windup Space gaat de volgende stap zetten in hun muzikale carrière: er komt een tweede plaat aan. Na de eerste EP “The Only Thing We Have to Fear” gaat het trio aan de slag met een tweede EP, die rauwer en verrassender moet worden dan haar voorganger. Om deze ambitieuze plaat mogelijk te maken, zijn de bandleden van Windup Space een crowdfunding campagne gestart.

Over Windup Space EP2

Voor EP 2 duikt Windup Space de studio in met Jos Driessen, wie ook hun eerste EP produceerde. De band gaat niet alleen langer de studio in om nieuwe nummers te perfectioneren, maar gaat ook voor het eerst werken met strijkers. EP 2, een verzameling van ongeveer 7-8 nummers, moet de eerste plaat in alle opzichten gaan overtreffen.

Over Windup Space

Windup Space is een driekoppige band uit Breda. Al sinds de oprichting in 2012 verpakken bandleden Menno van Marle, Jesse Kwaks en Steven van Marle rauwe emoties in sterke nummers. De heren gaan voor een dynamisch, melancholisch geluid en bouwden door de jaren heen een sterke live reputatie op met live shows in poppodia binnen en buiten Brabant.

2016 zag de release van de eerste EP “The Only Thing We Have to Fear”, met daarop onder andere de single Sunlight. In 2017 won Windup Space de Kleine Prijs van Nederland. De meest recente single van de band, “Clouds”, verscheen in maart 2018.

Motivatie Kunstloc

Bredase band Windup Space duikt opnieuw de studio in om hun tweede EP in allerlei opzichten beter te maken dan hun eerste plaat. Kunstloc steunt deze groei graag!

Dit project is met 117% geslaagd op 10 juli 2018!

dit kan ook met crowdfunding