Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Hoe kan ik (nog) procesgerichter werken?

Je herkent het vast wel. Dertig dezelfde knutselwerkjes aan de muur van het klaslokaal, of een kant-en-klaar dansje bij het Koningslied van Kinderen voor Kinderen. Product- of eindresultaatgericht werken dus. Is dat nou kunsteducatie? 

Bij procesgericht werken staat het creatieve proces van de individuele leerling centraal, met aandacht voor het onderzoekende, creërende en reflecterende vermogen. Wil jij daar ook mee aan de slag? Of doe je dat al en wil je je daarin nog meer ontwikkelen? En de leerkracht hierbij betrekken? Dan is deze vijfde bijeenkomst van Club Culturis helemaal iets voor jou! 

Wil jij samen met andere kunstvakdocenten sparren over dit onderwerp? Ervaringen delen met elkaar? Met gelijkgestemden praten over waar je tegenaan loopt? Anderen inspireren met jouw verhalen? En dat alles onder begeleiding van en met een ervaren cultuurprofessional die zelf ook voor de klas staat?

Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze online bijeenkomst die SNENS, met ondersteuning van Kunstloc Brabant, organiseert voor alle cultuuraanbieders in Noord-Brabant.

 

Wanneer?

  • Maandag 17 april van 09.30 – 10.45 uur (inloop v.a. 09.15 uur) 
  • Maandag 17 april van 19.30 – 20.45 uur (inloop v.a. 19.15 uur)

Per keer is er plek voor max. 12 deelnemers.

Kun je niet op deze momenten, maar vind je het wel een interessant thema? In het aanmeldformulier kun je dit aangeven. Bij voldoende animo organiseren we een extra bijeenkomst. 

Aanmelden via SNENS

Door wie?

Deze bijeenkomsten worden geleid door Nancy Swaanen van SNENS. Zij is ondernemer, trainer, co-teacher en beeldende gastdocent. 

CLUB CULTURIS is een initiatief van SNENS met ondersteuning van Kunstloc Brabant.

SNENS

Meer weten over deze Club Culturis?

Neem contact op met Nancy Swaanen of Marlijn Gelsing.