Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van een netwerk voor cultuuraanbieders? 

De groep 'cultuuraanbieders' is ontzettend divers: van autonome kunstenaars tot vakdocenten, en van co-teachers tot vrijwilligers. Pas jij in een categorie? Wat heb jij nodig om jezelf te (blijven) ontwikkelen? En wat kan een netwerk hierin voor jou betekenen? We dagen je uit om hardop te dromen over het ideale netwerk voor cultuuraanbieders.  

Wil jij samen met andere kunstvakdocenten sparren over dit onderwerp? Ervaringen delen met elkaar? Met gelijkgestemden praten over waar je tegenaan loopt? Anderen inspireren met jouw verhalen? En dat alles onder begeleiding van en met een ervaren cultuurprofessional die zelf ook voor de klas staat? 

Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze online bijeenkomst die SNENS, met ondersteuning van Kunstloc Brabant, organiseert voor alle cultuuraanbieders in Noord-Brabant. 


Aanmelden voor deze bijeenkomst van Club Culturis is kosteloos; het vindt plaats op maandag 25 september in de ochtend en in de avond. Per keer is er plek voor max. 12 deelnemers.  

Wanneer?

  • Maandag 25 september van 09.30 – 10.45 uur (inloop v.a. 09.15 uur)  
  • Maandag 25 september van 19.30 – 20.45 uur (inloop v.a. 19.15 uur) 

Kun je niet op deze momenten, maar vind je het wel een interessant thema? In het aanmeldformulier kun je dit aangeven. Bij voldoende animo organiseren we een extra bijeenkomst.  

Aanmelden via SNENS

Door wie?

Deze bijeenkomsten worden geleid door Nancy Swaanen van SNENS. Zij is ondernemer, trainer, co-teacher en beeldende gastdocent. 

CLUB CULTURIS is een initiatief van SNENS met ondersteuning van Kunstloc Brabant.

SNENS

Meer weten over deze Club Culturis?

Neem contact op met Nancy Swaanen of Marlijn Gelsing.