Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Waarom is LinkedIn juist voor jou als professional hét medium? 

LinkedIn is, met alleen al in Nederland  9,5 miljoen leden, een gigantisch bestand van professionals en bedrijven. Je kan er dus niet omheen als zzp’er. Maar hoe haal je er het maximale uit? Hoe kom je onder de aandacht bij je doelgroep? Hoe kun je in contact komen met nieuwe personen uit je vakgebied via dit platvorm? En met nieuwe cursisten, kopers en opdrachtgevers?  Via LinkedIn laat je niet alleen jezelf en je onderneming zien, je kunt ook anderen laten vertellen wat jouw talent en vakmanschap betekende voor hen. 

In deze training voor culturele zelfstandigen ga je praktisch aan de slag met Elton Backx.

Het is niet de vraag óf maar wát je als professional met LinkedIn moet doen

In de training kijken we naar het opstellen van een goed  en aantrekkelijk profiel. We besteden aandacht aan het gebruik van een kopregel, een sprekende achtergrondfoto, en heldere tekst. En hoe werkt ‘vinden en gevonden worden’? Door hashtags, links, en timing van posts slim te gebruiken kom je tot een groter bereik, én dus meer opdrachten.

We gaan direct aan de slag dus neem je laptop mee dan haal je er het maximale uit. 

Elton Backx

Elton is mede-oprichter van De Heren van Werk. De Heren van Werk maakt loopbaan- en ondernemerscoaching vanzelfsprekend voor particulieren en bedrijven. Elton helpt mensen anders te kijken naar de arbeidsmarkt en de kracht van LinkedIn. Hij helpt je niet alleen gevonden te worden door werkgevers of opdrachtgevers, maar geeft je ook het duwtje om het lef te hebben mensen te benaderen.

De Heren van Werk

Locatie

De training vindt plaats bij De Nachtzuster, Carre 50, 5017 JE in Tilburg.

De Nachtzuster

Praktische trainingen voor de ZZP’er

Afgelopen voorjaar werden de schrijftrainingen erg goed ontvangen. Reden genoeg om dit najaar opnieuw enkele praktische trainingen voor de zzp’er in de creatieve sector te organiseren. De inhoud is anders, het recept vergelijkbaar: dat wat je leert kun je vrijwel direct toepassen.

In 2023 gaan we door met het organiseren van praktische trainingen en organiseren we op 2 februari een ZZP-netwerkdag. Een mix van bekende en nieuwe gezichten staan borg voor een plug and play-programma met uiteraard voldoende tijd om te netwerken. De komende periode zullen we geleidelijk meer van de inhoud vrij kunnen geven. Hou onze website en socials in de gaten voor de meest actuele informatie.

Door de honorering van onze aanvraag bij het FCP (Fonds voor Cultuurparticipatie) is deelname kosteloos. Het programma wordt georganiseerd door Kunstloc Brabant, in nauwe samenwerking met bureau CiST Tilburg en De Nieuwe Veste Breda.

Zelfstandig sterker