De coronacrisis zorgt voor veel veranderingen binnen de Brabantse amateurkunstwereld. Daarnaast spelen er andere ontwikkelingen waardoor je als organisatie wil of moet veranderen. Interesses van je doelgroep verschuiven, het ledenaantal verandert, technologie biedt nieuwe mogelijkheden, etc. Afwachten is zelden een geslaagde theorie. Je moet op zoek naar nieuwe samenwerkingen, nieuw aanbod, een nieuwe doelgroep, een andere organisatiestructuur of een nieuw financieringsmodel.

Veranderen is spannend en gaat meestal niet vanzelf. Gelukkig zijn er genoeg inspirerende voorbeelden die we met elkaar kunnen delen. De vraag die tijdens deze webinar centraal staat: Hoe kun je veerkrachtig reageren op ontwikkelingen die gaande zijn. Hoe kom je in beweging?

In deze webinar gaan we met vier partijen in gesprek over de verandering die zij zijn aangegaan. Waarom was verandering nodig? Hoe hebben zij dit aangepakt? Hoe reageerden de leden? Wat heeft het hen opgeleverd?

Ben jij nieuwsgierig naar deze aanpak? Meld je dan aan voor onze webinar. Via de chatfunctie kun je vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Aanmelden

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin je een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kun je vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Ben je niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, je ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?

Als je je hebt aangemeld ontvang je een dag voor aanvang van het webinar een mail met een link en verdere instructies. Je hebt alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding. Voor webinars maken wij gebruik van Microsoft Teams. Het is niet nodig om een app of account van Microsoft te gebruiken. Doe je voor het eerst via Teams mee aan een webinar? Dan kan deze uitleg van pas komen.

Deelnemen aan een webinar in Microsoft Teams