Josephine Voets

Adviseur Amateurkunst & Talentontwikkeling

06 493 69 472

Dans is voor mij het onbeschrijflijke verwoorden

Een dansvoorstelling is voor mij een levend kunstwerk. Met een sprong, een draai, een uitgestrekt been… De choreografie is het resultaat van een maakproces, een zoektocht naar het vormgeven van gedachten of gevoelens. Een prachtige manier om met je lijf het onbeschrijflijke te verwoorden. Ik maak zelf ook dans maar bij Kunstloc maak ik vooral mogelijk.

Als Adviseur bij Kunstloc bouw en onderhoud ik provinciale netwerken. Platforms waar amateurkunstenaars, professionals, maar ook beleidsmedewerkers en publiek elkaar ontmoeten. Samen kunnen wij de culturele sector versterken en kunst en cultuur voor iedereen mogelijk maken. Mijn creativiteit zet ik graag in om samen met jou je ideeën vorm te geven en ervoor te zorgen dat ze kunnen worden gerealiseerd. Kunst en cultuur voor iedereen, dat is mijn missie. Of je nou amateur bent of professional, alleen of met een groep. Ik wil dat iedereen kan genieten van het plezier en de beleving die kunstbeoefening kan bieden.

Advies over cultureel ondernemerschap, financiering, ledenwerving, et cetera kun je ook van me krijgen. Ik hoor graag waar jij mee bezig bent en waar ik je mee kan helpen, dan kunnen we samen aan de slag!

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

Landelijk Programma Cultuurparticipatie ’21-‘24

Landelijk Programma Cultuurparticipatie ’21-‘24

Cultuurparticipatie is van en voor iedereen! Het Ministerie van OCW stelt de komende vier jaar geld ter beschikking voor een landelijk programma.

19 juni 2020
Aanvraag adhesieverklaring Talent in de Regio

Aanvraag adhesieverklaring Talent in de Regio

Talent in de Regio is een subsidieregeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Om in aanmerking te komen moet je aangedragen worden door de provincie. Het is nu mogelijk een adhesieverklaring aan te vragen.

21 april 2020
Nieuwe meerjarige subsidieregeling amateurkunst

Nieuwe meerjarige subsidieregeling amateurkunst

De nieuwe vierjarige regeling voor amateurkunst van de provincie Noord-Brabant wordt op 8 april aanstaande opengesteld.

26 maart 2020
Terugblik Bijeenkomst Cultuurparticipatie in Zuid-Nederland

Terugblik Bijeenkomst Cultuurparticipatie in Zuid-Nederland

Cultuur en sociaal domein, een uitdagende samenwerking. We kwamen bij elkaar om te sparren over het hoe en waarom. Hoe kunnen we de synergie vergroten? Welke belangen spelen? Wat heb je nodig?

11 maart 2020
Werkconferentie Amateurkunst #8

Werkconferentie Amateurkunst #8

Tijdens de achtste editie van de werkconferentie nodigden we mooie, bijzondere, inspirerende en opvallende sprekers nog een keer uit. Een ‘The best of’ op het gebied van amateurkunst.

3 december 2019

waar ik je meer over wil vertellen

Meerjarige subsidieregeling amateurkunst

Meerjarige subsidieregeling amateurkunst

Voor 2021-2024 wordt een nieuwe meerjarige subsidieregeling amateurkunst opengesteld. Kunstloc adviseert organisaties uit het culturele veld bij het doen van aanvragen.

Toekomstcheck voor organisaties

Toekomstcheck voor organisaties

Het draaiend houden van een amateurkunstorganisatie vergt nogal wat van haar vrijwilligers. Wil je hier slimmer mee omgaan? Volg dan dit stappenplan!