Josephine Voets

Adviseur Amateurkunst & Talentontwikkeling

06 493 69 472

Dans is voor mij het onbeschrijflijke verwoorden

Een dansvoorstelling is voor mij een levend kunstwerk. Met een sprong, een draai, een uitgestrekt been… De choreografie is het resultaat van een maakproces, een zoektocht naar het vormgeven van gedachten of gevoelens. Een prachtige manier om met je lijf het onbeschrijflijke te verwoorden. Ik maak zelf ook dans maar bij Kunstloc maak ik vooral mogelijk.

Als Adviseur bij Kunstloc bouw en onderhoud ik provinciale netwerken. Platforms waar amateurkunstenaars, professionals, maar ook beleidsmedewerkers en publiek elkaar ontmoeten. Samen kunnen wij de culturele sector versterken en kunst en cultuur voor iedereen mogelijk maken. Mijn creativiteit zet ik graag in om samen met jou je ideeën vorm te geven en ervoor te zorgen dat ze kunnen worden gerealiseerd. Kunst en cultuur voor iedereen, dat is mijn missie. Of je nou amateur bent of professional, alleen of met een groep. Ik wil dat iedereen kan genieten van het plezier en de beleving die kunstbeoefening kan bieden.

Advies over cultureel ondernemerschap, financiering, ledenwerving, et cetera kun je ook van me krijgen. Ik hoor graag waar jij mee bezig bent en waar ik je mee kan helpen, dan kunnen we samen aan de slag!

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

Werkconferentie Amateurkunst #8

Werkconferentie Amateurkunst #8

Tijdens de achtste editie van de werkconferentie nodigden we mooie, bijzondere, inspirerende en opvallende sprekers nog een keer uit. Een ‘The best of’ op het gebied van amateurkunst.

3 december 2019

waar ik je meer over wil vertellen

Toekomstcheck voor organisaties

Toekomstcheck voor organisaties

Het draaiend houden van een amateurkunstorganisatie vergt nogal wat van haar vrijwilligers. Wil je hier slimmer mee omgaan? Volg dan dit stappenplan!