Mestmag.nl is hét inspiratieplatform voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op FacebookLinkedInTwitter en Instagram tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacatures, oproepen en artikelen.

Kunst en cultuur inspireert en verrijkt je leven. Op dit online platform tonen we de kracht van cultuur in Brabant, en laten we bijzondere en innovatieve initiatieven, projecten, ideeën en makers zien.

Dat doen we samen met kunstenaars, makers, culturele instellingen en anderen uit de creatieve sector. 

Bezoek mestmag.nl

Voor en door het veld

Op het MEST platform hebben we voor jou als kunstenaar, gezelschap of culturele instelling verschillende (onbetaalde) (promotie)mogelijkheden:

  • Heb jij een sterke visie over of frisse blik op het culturele veld in Brabant? Schroom niet om ons te benaderen met jouw column of opiniestuk. We plaatsen jouw mening graag op ons platform en verspreiden jouw artikel daarna ook via onze populaire social media kanalen.
  • Je kunt bij de Instagram Mestafette onze stories voor 24 uur overnemen. Laat bijvoorbeeld jouw maakproces zien, of houd een live sessie. Hier lees je er meer over.
  • Heb jij een mooi interview dat we kunnen doorplaatsen? Actuele interviews met Brabantse makers delen we altijd graag.
  • Culturele en creatieve vacatures en oproepen kunnen kosteloos geplaatst worden op onze website, en worden ook gedeeld via onze social media-kanalen. Hier lees je er meer over.

Op de hoogte blijven van de artikelen, oproepen en vactures op Mestmag? Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op  FacebookLinkedInTwitter en Instagram.

 

Meewerken aan Mestmag.nl?

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Mestmag.nl? Of heb je een goed idee voor een inspirerend, verdiepend verhaal? Neem dan contact met ons op!