Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Rita Reijnders - Immink

Projectmedewerker

013 464 82 43

Wat hoor ik toch. . .

Of je nu je stem laat horen in een koor, je danskunsten vertoont in de balletzaal, je vol overgave stort op je rol in de theatervoorstelling. Of dat je je mee laat voeren door het verhaal achter het kunstwerk of ontdekt hoe je kunt spelen met woorden in de leesclub. Mijn passie ligt bij de muziek.

Op de lessenaar staat een muziekpartij waar ik mee aan de slag ga. Ik speel de noten zoals ze er staan één voor één. Maat voor maat. Net zolang totdat ik het stuk volledig beheers. Tijdens het spelen krijg ik inspiratie en zet de muziek me aan tot het samenvoegen van alle onderdelen tot één vloeiend geheel.

Wat is het fijn om op onzichtbare wijze te kunnen bijdragen aan een project. Ervoor te zorgen dat alles zo gladjes mogelijk verloopt. Mensen blij te maken en welkom te heten. Loopt er iets niet volgens wens dan is er wel een oplossing voor. Een blij gezicht staat voorop.

Een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s, veranderende werkzaamheden het vergt nogal wat van iedereen. Een kwestie van de juiste persoon op de juiste plaats?

Hé, stil eens, hoor jij dat ook? “Tik-tak, tik-tak” Het is de metronoom die op de achtergrond de maat aangeeft en zorgt voor de stabiele basis.