Monique Koolen

Adviseur Cultuureducatie & Professionalisering

013 464 82 61

Ik ben steeds nieuwsgierig naar wie én wat ik aantref. Iedere zondagochtend pak ik de fiets. Afhankelijk van aan welke kant van de weg de zon staat en hoe de wind waait, bepaal ik mijn route. En laat ik mij verrassen door het avontuur dat ik onderweg in het landschap tegenkom. Zo fiets ik over de dijken, door het bos en het rivierenland dat Brabant rijk is.

‘Ontwikkeling ontstaat uit het verlangen het anders te willen doen’  

Als adviseur bij Kunstloc doe ik niet anders. Ik ben nieuwsgierig naar hoe wij in Brabant met elkaar het kunst en cultuurlandschap vormgeven. En ont-dekken wat we daarin met elkaar tot ontwikkeling brengen. Wat jij daar zelf of jouw organisatie in wilt en kunt betekenen. En hoe ik daaraan kan bijdragen.

Voor het geval ik verdwaal op de fiets, heb ik altijd een routekaart in mijn achterzak. Als adviseur heb ik die ook. De routekaart geeft richting aan co-creatieve processen. Het helpt me daar zicht op te krijgen en dat verder te onderbouwen. Dat vraagt allereerst een open communicatie, van mij en de mensen waarmee ik mee werk. Door elkaar te verstaan kunnen prachtige initiatieven worden ontwikkelt. In samenspraak vinden we daarvoor de juiste route. 

Direct naar: