Masha Meegdes

Adviseur Cultuureducatie

013 464 82 62

Jij wilt natuurlijk weten wie ik ben. Je klikte immers op 'wie is wie'.

Tja, wie ben ik? Twijfel... Ja, dat ben ik in ieder geval: een twijfelaar. Een niet-weter. Een denker. Een afweger. Een dromer. Een mijmeraar. Een filosoof? Nee, dat is teveel credit.

Wie ben ik? Als 15-jarige wist ik het ook niet. Mijn docent haalde mij - het verlegen meisje - over om me in te schrijven voor het schooltoneel. Een wereld ging open; een (cultuur)zaadje was geplant. Inmiddels zie ik door alle culturele bomen het bos soms niet meer. Maar dat is niet erg want ik verdwaal er graag in. Misschien kom ik er mezelf tegen, en weet ik weer een stukje beter wie ik ben.

Kunst en cultuur geeft je ruimte om te twijfelen, te onderzoeken, te ventileren, te verbeelden, even te wankelen en dan jezelf weer opnieuw te ontmoeten. Om zo te groeien tot wie je echt bent. Dat gun ik iedereen een leven lang.

Als Adviseur Cultuureducatie hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan de kansen voor ieder (school)kind om te kunnen groeien met kunst en cultuur. Heb jij idee├źn, gedachten, vragen hierover? Neem gerust contact met mij op!

Direct naar: