Met Kunstloc Brabant haal je alles uit jouw ondernemerschap!

Als cultuurondernemer ben jij het kloppende hart van de Brabantse cultuursector. En wij geven je graag de ondersteuning die je nodig hebt om jouw ondernemerschap te boosten.

Voor makers én mogelijkmakers

Of je nu een maker (professionele kunstenaar) of mogelijkmaker (zzp’er of vertegenwoordiger van een culturele instelling) bent, wij zijn er voor je. Met 1-op-1 advies waar jij zakelijk, artistiek én qua marketing iets mee kunt. Maar ook met inspirerende bijeenkomsten, toffe leerprogramma’s en door het delen van relevante kennis en informatie.

Deze video is gemaakt door Juliana Erazo.

Wij zijn fan van jou

Wij van Kunstloc Brabant zijn fan. Van de ongekende kracht van verbeelding. En van alle ondernemers in kunst & cultuur zoals jij, die deze oerkracht elke dag gebruiken en versterken. Samen met jou pluizen we uit hoe jij je cultuurbusiness verstevigt en laat groeien. Laten we je zien hoe jij maximaal gebruik kunt maken van jouw eigen kracht. En helpen we je om je minder sterke kanten eens goed aan te pakken. We doen dit aan de hand van acht handige ondernemersprofielen. Welke culturele superheld past het beste bij jou?

De illustraties van de ondernemersprofielen zijn gemaakt door Juliana Erazo.

Ontdek de 8 ondernemersprofielen

De storyteller

Je creëert impact door de verbeelding te prikkelen en zet mensen aan het denken met boeiende, waardevolle verhalen. Vergeet niet om af en toe ook goed naar anderen te luisteren.

De innovator

Je bent speels, exploratief, experimenteel en hebt lef. Je streeft naar vernieuwing en zoekt voortdurend naar nieuwe denkkaders. Let er wel op dat je de haalbaarheid van je ideeën niet uit het oog verliest.

De Risiconemer

Je zoekt en creëert kansen en neemt gecalculeerde risico’s. Je durft te investeren in mensen en ideeën. Kijk wel uit dat je niet roekeloos wordt in je enthousiasme.

De Maker

Je creëert authentiek werk vanuit een artistiek inhoudelijke visie. Je bent gedisciplineerd en toont vakmanschap. Zorg er wel voor dat je in contact blijft met de wereld om je heen.

De Marktonderzoeker

Je signaleert trends en ontwikkelingen binnen jouw discipline of werkveld en bent sterk in zelfreflectie en positiebepaling. Bedenk wel: nieuw is niet altijd beter!

De Manager

Je richt processen effectief in en weet mensen en middelen efficiënt in te zetten om je doelen te behalen. Let er wel op dat je altijd in contact blijft met je gevoel.

De Netwerker

Je brengt ideeën of plannen overtuigend naar voren om mensen te enthousiasmeren. Je bent doel- en resultaatgericht. Zorg er wel voor dat je voldoende ruimte laat voor de plannen van anderen.

De Co-creator

Je gelooft in de kracht van verbinding en brengt mensen samen. Je smeedt solide partnerschappen en deelt kennis. Vergeet niet om ook in je kracht als individu te investeren.

Deze video is gemaakt door Juliana Erazo.

Deze video is gemaakt door Juliana Erazo.

boost je ondernemerschap

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!